Wat je moet weten over kindervuurwerk

Ben je op zoek naar een groot aanbod aan kindervuurwerk, check prijzen bij Vuurwerkland. Vuurwerk voor kinderen is altijd veilig en betrouwbaar. Bij kindervuurwerk kun je denken aan bijvoorbeeld grondbloemetjes en rookbommetjes, allemaal heel onschuldig. Je kunt kindervuurwerk tijdens oud en nieuw door je kinderen laten afsteken, maar het is ook heel leuk mogelijk om dit te doen tijdens een verjaardag of feestje. Dit is wat je moet weten over kindervuurwerk.

Mag je kindervuurwerk gewoon afsteken in Nederland?

Vuurwerk voor kinderen in categorie 1 mag je in Nederland gewoon afsteken. Dat kun je doen tijdens oud en nieuw, maar het mag ook op andere momenten geheel het jaar. Heel leuk om kindervuurwerk af te steken tijdens een verjaardag of een andere speciale gelegenheid.

Wat houdt kindervuurwerk precies in?

Kindervuurwerk staat in Nederland ook wel bekend als categorie 1 vuurwerk. Dit soort vuurwerk is speciaal gemaakt voor de jongeren vanaf 12 jaar en ouder. Je vindt in een assortiment aan kindervuurwerk producten zoals sterretjes, knetterlinten en kleine fonteintjes.

Waar is kindervuurwerk te koop in Nederland?

Kindervuurwerk kun je het beste online bestellen via een webshop. Er zijn in Nederland genoeg webshops, zoals Vuurwerkland.nl, met een groot aanbod aan kindervuurwerk producten. Webshops bieden een verkooppunt aan waar je je vuurwerk bestelling op kunt halen. Het is namelijk zo dat alle soorten vuurwerk niet per post naar je huis mag worden verstuurd. Wil je weten wat voor kindervuurwerk je precies aanschaft? Veel webshops hebben handige video’s waar je kunt zien hoe je het vuurwerk precies afsteekt en hoe het vuurwerk er precies uitziet. Je krijgt dus een korte impressie van het soort vuurwerk. Zo weet je wat je koopt en wat je kunt verwachten van het vuurwerk. Je kunt met een gerust hart en zonder problemen kindervuurwerk kopen. Betalen wordt bij online webshops heel makkelijk gehouden. Denk aan betalingsopties zoals iDeal, Paypal creditcard of een VVV bon inwisselen. Het enige wat je nog hoeft te doen om je bestelling af te ronden, is een locatie in de buurt kiezen en je kunt je vuurwerk ophalen.